Ga naar de inhoud


           


          


                   
Online op je woonhuisverzekering besparen

Woonhuisverzekering vergelijken

Wie eigenaar is van een woning, moet een woonhuisverzekering afsluiten. Dit wordt meestal verplicht gesteld door de hypotheekverstrekker.

Een woonhuisverzekering dekt de schade aan een woonhuis die veroorzaakt wordt door brand, blikseminslagen en wateroverlast.

De schade voor onroerende zaken die bij het huis horen, wordt vaak ook vergoed met een opstalverzekering. Hierbij kun je denken aan zaken als een gelijmde parketvloer, een schutting of centrale verwarming.

Het verzekerd bedrag moet overeenstemmen met de volledige herbouwwaarde van de woning. Is het verzekerd bedrag te laag? Dan ben je onderverzekerd. Dat heeft een nadelige invloed op de schadeuitkering. Oók als de schade onder de verzekerde som blijft.
Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

Woonhuisverzekering herbouwwaaarde

Met een woonhuisverzekering wordt uw woning verzekerd op basis van de herbouwwaarde.

Dat zijn de kosten die gemaakt moeten worden als het pand vanaf de grond op nieuw opgebouwd zou moeten worden. In de meeste gevallen hangt de premie samen met de herbouwwaarde.

Maar de verzekeraar kan ook de premie berekenen op basis van gezinssamenstelling, het type woning en de postcode. Woon je in een houten huis, monument of een pand met een rieten dak, dan kan de premie bijvoorbeeld fors hoger uitpakken.

Een goedkope woonhuisverzekering is niet altijd ook de beste woonhuisverzekering. Het is ook belangrijk om te letten op de dekking. Sommige zaken, zoals de fundering., zijn meestal niet opgenomen in de verzekering. Het is echter wel verstandig om je hiervoor te laten bijverzekeren, want een beschadigde fundering kan behoorlijke kosten met zich meebrengen.

Bereddingskosten

Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de opstalverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk.

Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven.

Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online opstalverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie.

Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze opstalverzekering wordt nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in 't huis pakket!
wouda assurantien
transparant
leeg
verzekeringen
Uitgelicht
informatie
klantenservice
facebook
twitter
email
woudagroep
adres
telefoon
Den Helder
Terug naar de inhoud