rijschoolverzekering

Woudagroep.nl / Autoverzekeraar.nl
Maandag-Vrijdag 8.30-17.00
Telefoon : 0223 - 62 74 23
Fax : 0223 - 61 59 90
Ga naar de inhoud

Rijschool verzekering
 Woudagroep.nl helpt je te besparen op je rijschool
  verzekeringen en berekent de scherpste premies.
Premies vergelijken en online afsluiten

Rijschoolverzekering

Als rijschoolhouder bent u verplicht uw lesvoertuig en de inzittenden te verzekeren. Dat staat in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade aan een lesauto wanneer een leerling tijdens een rijles aansprakelijk is voor de schade. Dat geldt ook voor een examenkandidaat die tijdens een rijexamen schade verzoorzaakt aan een examenauto.

Rijschool verzekering dekkingen

WA (wettelijke aansprakelijkheid): de basis van iedere autoverzekering.Je verzekert je alleen tegen schade die je met je auto toebrengt aan anderen.

WA + beperkte casco: je krijgt naast de WA-dekking ook een vergoeding voor schade aan je auto door onder meer brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en loslopende dieren.

WA + uitgebreide casco: je krijgt naast de dekking voor WA en beperkte casco een vergoeding voor alle schade aan je auto door botsingen, slippen, vandalisme.

Ongevallen inzittenden verzekering

De ongevallenverzekering voor inzittenden keert een vooraf afgesproken bedrag uit als de bestuurder of andere inzittenden bij een ongeval blijvende invalide worden en/of komen te overlijden.


Zoals je hieruit kunt opmaken is de dekking voor de schadeverzekering voor inzittenden uitgebreider als de dekking van de ongevallenverzekering voor inzittenden.


Wij adviseren je dan ook om een schadeverzekering voor inzitten mee te verzekeren op je lesautoverzekering.

Schadeverzekering inzittenden


De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die een inzittende van het verzekerde motorrijtuig heeft geleden.

De verzekeraar kijkt er niet naar wie schuldig is aan het ongeval.

Het gaat om materiële schade, letselschade en ‘gevolgschade’.

Hierbij kun je denken aan schade aan kleding en bagage, medische kosten, inkomstenverlies door letsel, een eventuele hulp in de huishouding, smartengeld etc.
sleutel logo
telefoon
email
W.Barentszstr. 47-49,
1782WC Den Helder
0223 - 62 74 23
info@woudagroep.nl
Online Verzekeringen vergelijken
Terug naar de inhoud