Woudagroep.nl / Autoverzekeraar.nl
Maandag-Vrijdag 8.30-17.00
Telefoon : 0223 - 62 74 23
Fax : 0223 - 61 59 90
Ga naar de inhoud

Rialto verzekeringen

VERGELIJKEN > rialto     
 


                            
   
rialto verzekeringen

Rialto Verzekeringen
Rialto Verzekeringen ( nu Vereende ) is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren. Zo kan het gebeuren dat u geen verzekeringen krijgt omdat u bijvoorbeeld te veel schades in korte tijd heeft gehad. Of omdat uw leeftijd een te groot risico vormt.

Vereende autoverzekering                                 Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Rialto offerte aanvragenRialto Verzekeringen

Rialto Verzekeringen is in 1966 opgericht door een groot aantal verzekeraars. Toen was onze naam overigens nog Terminus. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn.


Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot. Rialto overbrugt dat gat tussen de praktijk en de wettelijke voorschriften door ruimere acceptatienormen te hanteren dan andere maatschappijen kunnen doen.


Bij Rialto kunnen daardoor mensen en bedrijven terecht die elders geen verzekering kunnen afsluiten. De naam Rialto verwijst naar de bijzonder mooie Rialtobrug (Ponte di Rialto) in Venetië die het Canal Grande overspant. Deze brug is ontworpen door Antonio da Ponte en werd voltooid in 1591 en is beslist een bezoek meer dan waard.


Rialto ( nu Vereende ) staat dus vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico's - bijvoorbeeld een jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen - maar ook aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd.


Andere voorbeelden zijn voor gezinsrechtsbijstand, woonhuisverzekeringen en korte termijnverzekeringen.

motorrijtuigverzekeringen gezinsrechtsbijstand  woonhuisverzekeringen

Rialto Verzekering

Naast motorrijtuigen verzekeren wij inmiddels ook woonhuizen en de daarin aanwezige inboedels. Ook voor woonwagens en hun inboedel hebben wij een volwaardige verzekering.

Veelal wordt bij deze verzekering óók een aansprakelijkheids verzekering voor particulieren afgesloten. Aansprakelijkheidsverzekeringen kunnen in sommige gevallen ook collectief gesloten worden voor bijvoorbeeld mensen die (tijdelijk) in een kliniek verblijven en met verlof mogen.

De laatste jaren wordt Rialto steeds vaker gevraagd naar oplossingen voor risico's waarvoor nog geen standaard verzekering bestaat. In zulke gevallen zullen wij altijd onderzoeken of er een mogelijkheid is het aangeboden risico toch te verzekeren.
Na een grondige analyse van het risico en gesprekken met de betrokken partijen wordt dan ook vaak een offerte afgegeven.

Rialto is voor het overige een normale verzekeringsmaatschappij die, zoals alle andere ondernemingen, financieel gezond moet zijn.


Ook al zijn onze acceptatienormen ruimer en hebben wij een maatschappelijke taak te vervullen, zorgvuldige risicocalculaties en een verantwoord herverzekeringsbeleid liggen ook bij Rialto aan de basis van de bedrijfsvoering.  

Gratis verhaalservice.
Direct verzekerd.
Jaarlijkse premiecheck.
sleutel logo
telefoon
email
W.Barentszstr. 47-49,
1782WC Den Helder
0223 - 62 74 23
info@woudagroep.nl
Online Verzekeringen vergelijken
Terug naar de inhoud