Rialto offerte bedankt pagina

Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online Rialtoverzekering aanvragen

Rialto offerte aanvragen


Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren.


Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt omdat u bijvoorbeeld te veel schades in korte tijd heeft gehad. Of omdat uw leeftijd een te groot risico vormt. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn. Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto.


In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

Rialto verzekeringen

Naast motorrijtuigen verzekert Rialto inmiddels ook woonhuizen en de daarin aanwezige inboedels. Ook voor woonwagens en hun inboedel hebben wij een volwaardige verzekering. Veelal wordt bij deze verzekering óók een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren afgesloten. Deze kunnen in sommige gevallen ook collectief gesloten worden voor bijvoorbeeld mensen die (tijdelijk) in een kliniek verblijven en met verlof mogen.

Wat kost een verzekering bij Rialto ?

Over wat u moet gaan betalen valt vooraf vaak niet veel te zeggen. De hoogte van de premie hangt behalve van het object wat u wenst te verzekeren ook af van uw schade- en betalingsverleden. De premie kan dan ook pas na beoordeling van de aanvraag door ons verstrekt worden. In zijn algemeenheid kunnen we wel zeggen dat de premie meer bedraagt dan wanneer u zich bij een meer reguliere maatschappij zou verzekeren.

Terug naar de inhoud