Rialto autoverzekering offerte | Woudagroep.nl

Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online Rialtoverzekering aanvragen

Rialto offerte aanvragen


Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren.


Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt na bijv. een rijontzegging. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn.


Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto. In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

EMA

De EMA is een driedaagse cursus over de risico's van alcoholgebruik in het verkeer. Tijdens de cursus wordt veel informatie gegeven, zoals over de invloed van alcohol op het rijgedrag en op het licjaam. Alcohol is een belangrijke oorzaak van de vele doden en gewonden die jaarlijks in het verkeer vallen.
De EMA is bedoeld om samen met u te kijken naar hoe u in de toekomst alcohol en verkeer het beste kunt scheiden, en dus herhaling van rijden onder invloed te voorkomen.

Rialto autoverzekering offerte aanvragen

Registratie van verkeersdelicten gebeurt in de databanken van de stichting CIS. De gegevens hiervan worden aangeleverd door de overheid en niet door verzekeraars. Indien u een verkeersdelict hebt gehad dan staat u in dit systeem geregistreerd.
Over wat u moet gaan betalen valt vooraf vaak niet veel te zeggen. De hoogte van de premie hangt behalve van het object wat u wenst te verzekeren ook af van uw verdere schade- en betalingsverleden.

Terug naar de inhoud