rialto verzekeringen ( Vereende )

Ga naar de inhoud     
 


                            
   

Rialto Verzekeringen Vereende


Rialto Verzekeringen heeft ruimere acceptatienormen dan andere verzekeraars. Bij ons kunt u wel een autoverzekering afsluiten, waar anderen dat niet doen. Daarbij bieden wij u altijd een verzekering op maat. Uw oplossing zal niet de goedkoopste zijn. Maar u bent wél goed geholpen – én goed verzekerd!

In Nederland rijden meer dan 12 miljoen auto’s. Maar ook, tractors, quads, en andere bijzondere voertuigen. Het is belangrijk dat u uw vervoermiddel goed verzekert.

Bij Woudagroep.nl bent u altijd aan het juiste adres. Rialto ( heet tegenwoordig Vereende Verzekeringen ) verzekert in principe bijna iedereen.

Ook als andere verzekeraars u niet willen verzekeren omdat u in korte tijd heel veel schaden heeft gehad, uw premie niet heeft betaald of een strafrechtelijk verleden heeft.


Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

Rialto heet nu Vereende Verzekeringen

De nieuwe naam van Rialto Verzekeringen , BAVAM en de Verenigde Assurantiebedrijven Nederland N.V. (VAN). is vanaf heden de Vereende Verzekeringen.

Tussenpersonen, verzekeraars, het Verbond, Adfiz en alle andere partijen in de verzekeringen branche kunnen bij de Vereende terecht voor het vinden van oplossingen bij complexe schade en lastig verzekerbare risico’s.

Als consument kunt u er zelf geen verzekeringen sluiten. Dit moet altijd via een Tussenpersoon , zoals de Woudagroep.nl

Rialto Verzekeringen voorwaarden

Rialto Verzekeringen stelt echter wel enige voorwaarden voordat je de verzekering kunt afsluiten :

  • Je betaalt 3 maanden vooruit en hierna betaal je per maand
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de premie
  • Rialto verzekeringen rekent een waarborgsom van minimaal 175,- , die na afloop van de verzekering weer wordt teruggestort
Terug naar de inhoud