Rialto autoverzekering met negatief schadeverleden

Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online Rialtoverzekering aanvragen

Autoverzekering negatief schadeverleden


Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren.


Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt met een negatief schade verleden. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn.


Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto. In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

Negatief aantal schadevrije jaren ( malusregistratie)

Uw auto verzekeren als u negatief aantal schadevrije jaren heeft, is lastig.  Verzekeraars vinden dat het wel iets over u zegt. Net als bij een malus registratie blijft dit u lang achtervolgen als het gaat om uw auto te verzekeren.
Wij vinden dat u zich ook zou moeten kunnen verzekeren. Wij helpen u dan ook bij het afsluiten van de door u gewenste autoverzekering. Nadat u bovenstaand online aanvraagformulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op voor een offerte.

Autoverzekering negatief schadeverleden

Verzekeraars mogen mensen met een negatieve schadevrije jaren weigeren te verzekeren. Mede door dit soort afwegingen zal het aantal mensen met een malusregistratie dat problemen ervaart bij het afsluiten van een autoverzekering bij Rialto uitkomen.
Rialto specialiseert zich in verzekeringen voor mensen met een verhoogd risicoprofiel en daar valt u nu ook onder. Wilt u meer informatie ontvangen over het afsluiten van een autoverzekering met negatieve schadevrije jaren dan kunnen wij u hier mee helpen. Vul bovenstaand formulier in en wij kijken naar uw specifieke situatie.

Terug naar de inhoud