autoverzekering na malusregistratie

Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online Rialtoverzekering aanvragen

Autoverzekering malus registratie


Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren.


Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt na een malusregistratie. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn.


Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto. In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

Malus Registratie Autoverzekering

Overstappen naar een nieuwe verzekeraar is erg lastig bij een malusregistratie. Maatschappijen accepteren zelden nieuwe klanten, die negatieve schadevrije jaren opgeven in hun aanvraag. Via de vergelijking van Woudagroep.nl kunt u dan ook een offerte aanvragen bij minder dan nul schadevrije jaren. Alleen Rialto Verzekeringen hanteert een andere vorm van acceptatie. Deze verzekeraar kan uw auto waarschijnlijk wel verzekeren als u een malusregistratie heeft. Bel voor meer informatie met Woudagroep.nl: 0223 – 627 423

Autoverzekering minjaren

Bij elke schuldschade of casco-claim verliest u namelijk 4 schade vrije jaren.
Het kan op een gegeven moment voorkomen dat u minder dan 0 schade vrije jaren over hebt. Deze registratie zal in een landelijke database worden
geregistreerd. Elke verzekeraar in Nederland controleerd in dit systeem uw gegevens alvorens een klant te accepteren. Bij een Malusregistratie, dat wil zeggen -1,-2, -3, -4,-5 etc. schade vrije jaren is acceptatie voor een nieuwe autoverzekering lastig geworden. Vaak zal de nieuwe verzekeraar u alsnog afwijzen.

Terug naar de inhoud