autoverzekering geweigerd

Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online Rialtoverzekering aanvragen

Autoverzekering geweigerd


Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren.


Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt en door een verzekeraar geweigerd wordt. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn.


Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto. In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Heeft u vragen ?  Bel ons : 0223 - 62 74 23

Geweigerd door meerdere redenen

Bent aangehouden en een rijontzegging heeft gehad i.v.m. alcohol gebruik, snelheidsovertreding, etc.
Uit de verzekering bent gezet i.v.m. niet betalen van de premie ( wanbetaling )
Met politie of justitie in aanraking bent geweest
Bij een andere verzekeraar bent geweigerd of niet word geaccepteerd omdat u te jong of te oud bent.
Bij een andere verzekeraar bent geweigerd op basis van de gezondheidsverklaring.

Vereende autoverzekering geweigerd

Een auto verzekeren is niet altijd even eenvoudig. Of het nu gaat om afwijzing op basis van de gestelde gezondheidsvragen of door gebeurtenissen uit het verleden. U wilt zich gewoon verzekeren. Uiteraard kan niet elke aanvraag worden omgezet naar een verzekering.
Toch bieden wij de mogelijkheid om een (auto-)verzekering af te sluiten. Via verzekeraar Rialto Verzekeringen kunnen wij een aanbieding doen. Rialto Verzekeringen is dé verzekeraar voor bijzondere risico's.

Terug naar de inhoud