Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online op je oldtimerverzekering besparen

Toyota oldtimerverzekering

toyota oldtimerverzekering

Toyota oldtimerverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk). Het is mogelijk om via Woudagroep.nl een geschikte oldtimerverzekering voor uw Toyota af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online oldtimerverzekering module gaat, kunt u een groot aantal oldtimerverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden oldtimerverzekeringen voor uw Toyota ook meegenomen.
Oldtimer verzekeren? Uitstekende dekking? Snelle schadeafhandeling? Dan is onze kwaliteits Toyota oldtimerverzekering de verzekering die bij u past.

                                             Vergelijk nu premie oldtimerverzekering

oldtimer verzekeren

Voordelen Toyota Oldtimerverzekering :

  Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Snelle afhandeling van de schade
  Volledig uw oldtimer verzekeren met extra modules
  Volledig service bij schade


Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekeraar / woudagroep

W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

 

Vandaag een nieuwe oldtimer, meteen goed verzekerd


* U wilt een goede oldtimerverzekering voor een scherpe premie.

* U bepaalt zelf wat u wel en niet verzekerd voor u bedrijfswagen.

* U bent met de oldtimerverzekering direct verzekerd en kunt u rekenen op goede service.

Meer over toyota oldtimerverzekering

De Toyota Prius baarde opzien. Bij zijn introductie in 1997 was het de eerste in serie geproduceerde hybride auto ter wereld. Het is tot op de dag van vandaag ook de meest verkochte hybride auto. De concurrentie komt met name van Honda die in 1999 de Honda Civic Hybrid produceerde, en later de Honda Insight. Deze laatste en de Toyota Prius zijn momenteel de meest verkochte hybride wagens op de Nederlandse en Belgische markt, naast een aantal modellen van Toyota's luxemerk Lexus. In 2003 waren van de Prius circa 100.000 exemplaren geproduceerd. In 2004 verscheen een nieuw en verbeterd model van de Prius op de markt.

Oldtimerverzekering Toyota : zo werkt het

Speciaal voor Toyota-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw Toyota oldtimerverzekering. Wij bieden de goedkoopste oldtimer verzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw Toyota oldtimerverzekering. Uw oldtimerverzekering voor uw Toyota vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste oldtimerverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen. Bel ons , wij helpen u graag !

Terug naar de inhoud