Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online op je oldtimerverzekering besparen

Mitsubishi oldtimerverzekering

mitsubishi oldtimerverzekering

Mitsubishi oldtimerverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk). Het is mogelijk om via Woudagroep.nl een geschikte oldtimerverzekering voor uw Mitsubishi af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online oldtimerverzekering module gaat, kunt u een groot aantal oldtimerverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden oldtimerverzekeringen voor uw Mitsubishi ook meegenomen.
Oldtimer verzekeren? Uitstekende dekking? Snelle schadeafhandeling? Dan is onze kwaliteits Mitsubishi oldtimerverzekering de verzekering die bij u past.

                                             Vergelijk nu premie oldtimerverzekering

oldtimer verzekeren

Voordelen Mitsubishi Oldtimerverzekering :

  Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Snelle afhandeling van de schade
  Volledig uw oldtimer verzekeren met extra modules
  Volledig service bij schade


Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekeraar / woudagroep

W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

 

Vandaag een nieuwe oldtimer, meteen goed verzekerd


* U wilt een goede oldtimerverzekering voor een scherpe premie.

* U bepaalt zelf wat u wel en niet verzekerd voor u bedrijfswagen.

* U bent met de oldtimerverzekering direct verzekerd en kunt u rekenen op goede service.

Meer over mitsubishi oldtimerverzekering

In 2008 lijkt Mitsubishi het goede pad weer gevonden te hebben. De autoverkopen lopen wereldwijd weer toe met 9%. Vooral in landen zoals Frankrijk (+31%), Noorwegen (+45%) en Zwitserland (+20%) heeft Mitsubishi de afgelopen jaren goed gepresteerd. In Nederland was er een groei van 5%. Door de introductie van de nieuwe Outlander, de nieuwe Pajero en de nieuwe Lancer spreken de modellen van Mitsubishi weer een hoop mensen aan. Vooral de nieuwe Outlander is een groot kassucces voor de autofabrikant. Vanaf augustus 2008 zal dit model (net als Peugeot 4007 en de Citro├źn Crosser) bij Nedcar worden geproduceerd.

Oldtimerverzekering Mitsubishi : zo werkt het

Speciaal voor Mitsubishi-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw Mitsubishi oldtimerverzekering. Wij bieden de goedkoopste oldtimerverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw Mitsubishi oldtimerverzekering. Uw oldtimerverzekering voor uw Mitsubishi vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste oldtimerverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen.

Terug naar de inhoud