Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online op je oldtimerverzekering besparen

Mini oldtimerverzekering

mini oldtimerverzekering

Mini oldtimerverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk). Het is mogelijk om via Woudagroep.nl een geschikte oldtimerverzekering voor uw Mini af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online oldtimerverzekering module gaat, kunt u een groot aantal oldtimerverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden oldtimerverzekeringen voor uw Mini ook meegenomen.
Oldtimer verzekeren? Uitstekende dekking? Snelle schadeafhandeling? Dan is onze kwaliteits Mini oldtimerverzekering de verzekering die bij u past.

                                             Vergelijk nu premie oldtimerverzekering

oldtimer verzekeren

Voordelen Mini Oldtimerverzekering :

  Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Snelle afhandeling van de schade
  Volledig uw oldtimer verzekeren met extra modules
  Volledig service bij schade


Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekeraar / woudagroep

W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

 

Vandaag een nieuwe oldtimer, meteen goed verzekerd


* U wilt een goede oldtimerverzekering voor een scherpe premie.

* U bepaalt zelf wat u wel en niet verzekerd voor u bedrijfswagen.

* U bent met de oldtimerverzekering direct verzekerd en kunt u rekenen op goede service.

Meer over mini oldtimerverzekering

De Mini Cooper is een sportieve versie van een kleine Britse auto. Hij was oorspronkelijk gebaseerd op de standaard Morris Mini Minor en Austin Seven modellen ontworpen door Alec Issigonis. Deze werden echter door de sport en racewagen constructeur John Cooper (1923-2000) voor wat betreft motor, chassis en uitrusting aangepast aan rally en racerij. De Mini Cooper verwierf zijn faam door in de jaren '60 drie keer de rally van Monte Carlo in zijn klasse te winnen. Tegenwoordig is de Mini Cooper gebaseerd op de MINI One, gemaakt door BMW. Vanaf 1971 werd de Mini Cooper ook in licentie gebouwd.

Oldtimerverzekering Mini : zo werkt het

Speciaal voor mini-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw mini oldtimerverzekering. Wij bieden de goedkoopste oldtimerverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw mini oldtimerverzekering. Uw oldtimerverzekering voor uw mini vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste oldtimerverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen. Bel ons , wij helpen u graag !

Terug naar de inhoud