Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online op je oldtimerverzekering besparen

Jeep oldtimerverzekering

jeep oldtimerverzekering

Jeep oldtimerverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk). Het is mogelijk om via Woudagroep.nl een geschikte oldtimerverzekering voor uw Jeep af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online oldtimerverzekering module gaat, kunt u een groot aantal oldtimerverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden oldtimerverzekeringen voor uw Jeep ook meegenomen.
Oldtimer verzekeren? Uitstekende dekking? Snelle schadeafhandeling? Dan is onze kwaliteits Jeep oldtimerverzekering de verzekering die bij u past.

                                             Vergelijk nu premie oldtimerverzekering

oldtimer verzekeren

Voordelen Jeep Oldtimerverzekering :

  Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Snelle afhandeling van de schade
  Volledig uw oldtimer verzekeren met extra modules
  Volledig service bij schade


Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekeraar / woudagroep

W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

 

Vandaag een nieuwe oldtimer, meteen goed verzekerd


* U wilt een goede oldtimerverzekering voor een scherpe premie.

* U bepaalt zelf wat u wel en niet verzekerd voor u bedrijfswagen.

* U bent met de oldtimerverzekering direct verzekerd en kunt u rekenen op goede service.

Meer over jeep oldtimerverzekering

De Jeep is een vierwielig door een motor aangedreven voertuig met een voor- en een achterbank, ongeveer ter grootte van een personenauto, van oorspronkelijk Amerikaanse origine. Er bestaan verschillende verhalen over het ontstaan van de naam Jeep. Het oorspronkelijke model Jeep is ontstaan als gevolg van een "ontwerpwedstrijd" uitgeschreven door het Amerikaanse leger. Doel van de wedstrijd was het ontwerp voor een licht (1/4 ton) verkenningsvoertuig. Het leger had een lijst van specificaties opgesteld waaraan het voertuig diende te voldoen. Het voertuig was open uitgevoerd met een naar voren neerklapbaar windscherm (voorruit).

Oldtimerverzekering Jeep : zo werkt het

Speciaal voor Jeep-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw Jeep oldtimerverzekering. Wij bieden de goedkoopste oldtimerverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw Jeep oldtimerverzekering. Uw oldtimerverzekering voor uw Jeep vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste oldtimerverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen. Bel ons , wij helpen u graag !

Terug naar de inhoud