Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online op je oldtimerverzekering besparen

Alfa Romeo oldtimerverzekering

alfa romeo oldtimerverzekering

Alfa Romeo oldtimerverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk). Het is mogelijk om via Woudagroep.nl een geschikte oldtimerverzekering voor uw Alfa Romeo af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online oldtimerverzekering module gaat, kunt u een groot aantal oldtimerverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden oldtimerverzekeringen voor uw Alfa Romeo ook meegenomen.
Oldtimer verzekeren? Uitstekende dekking? Snelle schadeafhandeling? Dan is onze kwaliteits Alfa Romeo oldtimerverzekering de verzekering die bij u past.

                                             Vergelijk nu premie oldtimerverzekering

oldtimer verzekeren

Voordelen Alfa Romeo Oldtimerverzekering :

  Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Snelle afhandeling van de schade
  Volledig uw oldtimer verzekeren met extra modules
  Volledig service bij schade


Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekeraar / woudagroep

W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

 

Vandaag een nieuwe oldtimer, meteen goed verzekerd


* U wilt een goede oldtimerverzekering voor een scherpe premie.

* U bepaalt zelf wat u wel en niet verzekerd voor u bedrijfswagen.

* U bent met de oldtimerverzekering direct verzekerd en kunt u rekenen op goede service.

Meer over alfa romeo oldtimerverzekering

Geen enkele andere autofabrikant kan bogen op zo’n rijke historie als Alfa Romeo. Klasse, stijl, sportieve passie en technisch raffinement markeren het ruim 100-jarig bestaan van Alfa Romeo. Sinds 1976 wordt de historie van Alfa Romeo bewaard in een schitterend museum dat bezoekers de mogelijkheid biedt een reis te maken door het verleden van het roemruchte merk. Het museum vertelt echter niet alleen het verhaal van Alfa Romeo, maar ook de geschiedenis van een Italiaanse industrie die een eeuw weerspiegelt in het bestaan van een land en diens bevolking, economie en sociale verhoudingen.

Oldtimerverzekering Alfa Romeo : zo werkt het

Speciaal voor Alfa Romeo-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw Alfa Romeo oldtimerverzekering. Wij bieden de goedkoopste oldtimerverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw Alfa Romeo oldtimerverzekering. Uw oldtimerverzekering voor uw Alfa Romeo vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts enekel vragen ziet u direct wat voor u de vijf beste oldtimerverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen.  

Terug naar de inhoud