Ga naar de inhoud     
 


                            
   
Online op je motorverzekering besparen

mvagusta motorverzekering

MvAgusta motorverzekering

Mv Agusta motorverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk). Het is mogelijk om via Woudagroep.nl een geschikte motorverzekering voor uw MvAgusta af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online motorverzekering module gaat, kunt u een groot aantal motorverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden exclusieve motorverzekeringen voor uw MvAgusta ook meegenomen.
Motor verzekeren? Uitstekende dekking? Snelle schadeafhandeling? Vervangende motor bij schade? Dan is onze kwaliteits Mv Agusta motorverzekering de verzekering die bij u past.

                                             Vergelijk nu premie motorverzekering

Voordelen mvagusta motorverzekering

 Kwaliteit en betrouwbaarheid
[image:image-1]  Snelle afhandeling van de schade
[image:image-2]  Volledig uw motor verzekeren met extra modules
[image:image-3]  Volledig service bij schade


Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

motorverzekeraar /woudagroep

W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

 

Vandaag een nieuwe motor, meteen goed verzekerd

* U wilt een goede motorverzekering voor een scherpe premie.
* U bepaalt zelf wat u wel en niet verzekerd.
* U bent met de motorverzekering direct verzekerd en kunt u rekenen op goede service.
                                               

Meer over MvAgusta en een motorverzekering

De MV Agusta 312 RR 1078 is de laatste in 2009 geïntroduceerde F4 variant en wordt na 10 jaar nog steeds gezien als een design icoon. Naast de F4 producteert MV de MV Agusta brutale, een van de F4 afgeleide kuiploze motorfiets met sportieve eigenschappen maar een meer praktische zitpositie.
Het motormerk is in 2008 overgenomen door Harley-Davidson. In 2009 werd duidelijk dat Harley-Davidson de merken Cagiva, MV Agusta en Buel
l wilde verkopen. Van het laatste merk werd de productie in oktober 2009 gestaakt. Harley Davidson had de schulden van MV Agusta afgelost, het bedrijf geherstructureerd en nieuwe modellen uitgebracht, maar moest het noodgedwongen terugverkopen.

Motorverzekering MvAgusta : zo werkt het

Speciaal voor mvagusta-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw mvagusta motorverzekering. Wij bieden de goedkoopste motorverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw mvagusta motorverzekering. Uw motorverzekering voor uw mvagusta vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste motorverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen. Bel ons , wij helpen u graag !

Terug naar de inhoud