Goedkope autoverzekering

logo wouda
Ga naar de inhoud
goedkope AUTOVERZEKERING
autoverzekeringen vergelijken 24/7

GOEDKOPE AUTOVERZEKERING

Goedkope autoverzekering afsluiten of benieuwd hoe anderen dat doen?
Dit kan eenvoudig online, dankzij de meer dan 125 autoverzekeringen die we online voor je vergelijken.
Wij helpen jou de autoverzekering goedkoop af te sluiten, met een dekking die uitstekend past bij waar je naar op zoek bent.
Je kunt de mogelijkheden online vergelijken of ons je vragen stellen.
We denken graag met je mee, zodat jij niet langer te veel betaalt voor de verzekering van jouw auto.
I GRATIS Polis check
Met de gratis polischeck vergelijken wij ieder jaar of je nog de meest voordelige premie hebt.
I Gratis VERHAALSERVICE
Onze schade experts helpen je gratis om je schade te verhalen op de schuldige tegenpartij.
I Top  AUTOVERZEKERING
Op zoek naar goedkope autoverzekering ? Woudagroep.nl berekent de scherpste premies.
I DIRECT verzekerd
Je ziet meteen aan het einde van de aanvraag of er voorlopige dekking verleend wordt.
OPENINGSTIJDEN
MAANDAG- VRIJDAG: 08.30 TOT 17.00
HULP NODIG ? BEL ONS
0223 62 74 23
goedkope autoverzekering

Wat maakt een polis goedkoop?

Wij verdiepen ons al jaren in autoverzekeringen en weten daardoor precies wat de polissen goedkoop of duur maakt. We begrijpen dat jij daar minder ervaring mee hebt, en je misschien afvraagt waar je op dient te letten. We zetten een paar handige tips voor je op een rij:

I Gebruik jouw schadevrije jaren
Schadevrije jarenzijn goud waard als je zoekt naar een nieuwe autoverzekering. Met ieder jaar dat je vrij blijft van schade bouw je recht op meer korting op. Die korting kan oplopen tot 80% op de nominale premie, het basisbedrag waar verzekeraars mee rekenen. Dat betekent dat je er met deze schadevrije jaren voor kunt zorgen dat jouw polis stukken voordeliger uitpakt.
Let op: rij je schade en claim je de kosten bij jouw verzekeraar? Je verliest een aantal schadevrije jaren, waardoor je meer premie zal gaan betalen voor dezelfde polis.

I Kijk naar de leeftijd van de auto
Een goedkope autoverzekering afsluiten? Dat lukt voor een oudere auto eenvoudiger dan voor een nieuwe. Het heeft te maken met het type verzekering dat je afsluiten, afhankelijk van hoe oud de auto op dat moment is. Een nieuwe auto kun je tot circa 4 jaar oud het best all-risk verzekeren, omdat de kosten hoog zijn als je schade rijdt. Een auto van 4 tot 10 jaar oud is het best af met een Beperkt Casco-verzekering en bij 10 jaar of meer heb je voldoende aan de WA-dekking.

I Vergelijk de polissen online
De makkelijkste manier om de kosten te drukken? Je kunt de goedkope autoverzekering vergelijken door de mogelijkheden online op een rij te zetten. Wij vergelijken meer dan 125 polissen, aan de hand van de gegevens die jij invoert. We kunnen je een selectie voorstellen of je aangeven waar je de laagste premie betaalt. Op die manier voorkom je eenvoudig dat je te veel betaalt, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen.

Het zijn de makkelijkste manieren om een goedkope autoverzekering af te sluiten. En sluit je de verzekering af? Als de verzekeraar je accepteert kun je meteen rekenen op een voorlopige dekking. Daarna vindt een meer grondige controle van jouw gegevens en de auto plaats. De verzekeraar zet de polis om naar een definitieve dekking zodra de gegevens blijken te kloppen en er geen vreemde zaken naar boven komen.

Goedkope autoverzekering vergelijken

Een goedkope autoverzekering afsluiten was nog nooit zo eenvoudig, dankzij alle informatie die we voor je op een rij zetten. Wij hebben voor je uitgezocht welke premie je betaalt en wat de dekking is waar je op kunt rekenen. Zoek je bijvoorbeeld naar een WA-dekking voor een oudere auto of juist een allrisk-dekking voor een compleet nieuw model? Wij laten je zien welke kosten je kunt laten vergoeden en bijvoorbeeld of er sprake is van een eigen risico.

Op die manier kun jij een vergelijking maken van goedkope autoverzekeringen, zonder dat je de dekking over het hoofd ziet. We helpen je te voorkomen dat je een goedkope dekking afsluit voor een polis waar je weinig aan hebt zodra er een keer wat aan de hand is. In plaats daarvan kun je er vanuit gaan dat de dekking zorgt voor de vergoeding die je wenst, op het moment dat jij te maken krijgt met een aanrijding of andere schade.

Autoverzekering goedkoop afsluiten

De autoverzekering goedkoop afsluiten en benieuwd hoe dat bij ons in z’n werk gaat? Het is voldoende om online een aantal belangrijke gegevens in te vullen, zowel over jezelf als over de auto die je rijdt. Dat kan gaan over een nieuwe auto die je wilt gaan kopen, een tweedehands auto die je hebt gekocht en wilt verzekeren of over de auto die je al jaren rijdt. Ook in dat geval is het namelijk verstandig om regelmatig kritisch te kijken naar de verzekering voor jouw auto.

Welke polis je ook zoekt, je kunt online jouw autoverzekering berekenen (https://www.autoverzekeraar.nl/berekenen/autoverzekering/). Daarvoor hebben we een handige tool ontwikkeld, aan de hand waarvan je eenvoudig ontdekt welke polis goed bij je past. Je voorkomt daarmee dat je nog langer te veel betaalt of sluit eenvoudig een nieuwe goedkope autoverzekering af.  

Meer weten over de goedkope autoverzekering voor jouw auto of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons op telefoonnummer 0223 - 62 74 23 of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.
Direct online autoverzekeringen vergelijken op premie.
W. Barentszstraat  47-49 Den Helder
I Snel Menu
I Contact
EMAIL:
info@woudagroep.nl
TELEFOON NUMMER:
0223 62 74 23

woudaGROEP.NL
I Uitgelicht
auto regel
Terug naar de inhoud