Woudagroep.nl / Autoverzekeraar.nl
Maandag-Vrijdag 8.30-17.00
Telefoon : 0223 - 62 74 23
Fax : 0223 - 61 59 90
Ga naar de inhoud

Rialto autoverzekering

VERGELIJKEN > rialto     
 


                            
   
rialto verzekering

Rialto autoverzekering


Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren. Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt omdat u bijvoorbeeld te veel schades in korte tijd heeft gehad.

Of omdat uw leeftijd een te groot risico vormt. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn. Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto. In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden.

Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Wat kost een autoverzekering bij Rialto

Over wat u moet gaan betalen valt vooraf vaak niet veel te zeggen. De hoogte van de premie voor een Rialto autoverzekering hangt behalve van het object wat u wenst te verzekeren ook af van uw schade- en betalingsverleden.

De premie kan dan ook pas na beoordeling van de aanvraag door ons verstrekt worden. In zijn algemeenheid kunnen we wel zeggen dat de premie meer bedraagt dan wanneer u zich bij een meer reguliere maatschappij zou verzekeren.

Vraag een offerte voor uw autoverzekering Rialto aan

Voor een offerte kunt u het beste contact opnemen met een verzekeringsadviseur die zaken doet met Rialto. Hij of zij zal samen met u een aanvraag-/offerteformulier invullen, op basis waarvan wij uw premie berekenen.

Heeft u geen Vereende nodig kijk dan bij ons voor een goedkope autoverzekering. Ook voor woonwagens en hun inboedel hebben wij een volwaardige verzekering.

Gratis verhaalservice.
Direct verzekerd.
Jaarlijkse premiecheck.
sleutel logo
telefoon
email
W.Barentszstr. 47-49,
1782WC Den Helder
0223 - 62 74 23
info@woudagroep.nl
Online Verzekeringen vergelijken
Terug naar de inhoud