Woudagroep.nl / Autoverzekeraar.nl
Maandag-Vrijdag 8.30-17.00
Telefoon : 0223 - 62 74 23
Fax : 0223 - 61 59 90
Ga naar de inhoud

AEGON autoverzekering

verzekeren     
 


                            
   

Aegon autoverzekering


Met de Aegon Autoverzekering kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen zij de schade bij een ongeval, zij regelen ook alles voor u. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Snel en eenvoudig.


Indien u via onderstaande link naar onze online vergelijkingsmodule gaat, kunt u een groot aantal autoverzekeraars vergelijken. In deze vergelijking wordt AEGON ook meegenomen.


En met Aegon Schade Service kunt u bij schade vertrouwen op de beste service en een snelle afhandeling. Geen rompslomp met de garage of het herstelbedrijf. Het wordt door hen voor u geregeld en met wel vier jaar garantie op alle reparaties. Betrouwbaar, snel en wel zo gemakkelijk.
heeft u vragen ? Bel : 0223 - 62 74 23
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Deze verzekering bent u wettelijk verplicht af te sluiten bij uw auto.

Met deze dekking bent u verzekerd voor schade die u aan anderen veroorzaakt met uw auto.

Niet alleen voor schade aan zaken maar ook voor schade aan personen. Schade aan uw eigen auto is niet verzekerd.
WA-Extra

Deze goedkope autoverzekering sluit u samen met uw WA-verzekering. Met deze dekking verzekert u schade aan uw auto voor een aantal veel voorkomende oorzaken zoals bijvoorbeeld:
• diefstal of inbraak;
• ruitschade;
• brand;
• weersomstandigheden zoals hagel, bliksem en overstroming.
Allrisk

Dit is de meest uitgebreide dekking die u kunt kiezen. Naast de wettelijk verplichte dekking zijn bijna alle schadeoorzaken aan uw auto verzekerd.
De verschillen hebben wij voor u in deze brochure op een rij gezet. Zo kunt u zelf eenvoudig kiezen wat u belangrijk vindt om te verzekeren.

U kunt de aegon autoverzekering aanvullen met de volgende modules

Bonusbeschermer
Met deze aanvullende verzekering mag u één schade per jaar door ons laten betalen. Zonder dat uw premie hoger wordt. Uw aantal schadevrije jaren passen we bij het claimen van een schade wel aan. Dat kan betekenen dat wanneer u overstapt naar een andere verzekeraar, u een hogere premie moet betalen dan bij ons.
Bestuurder en Inzittenden
De Bestuurder en Inzittendenverzekering verzekert de bestuurder en de passagiers van uw auto voor schade door letsel en overlijden in het verkeer. Vooral bij letsel kunnen de financiële gevolgen erg groot zijn. Bijvoorbeeld de inkomsten die u verliest als u niet meer kunt werken, smartengeld en allerlei kosten die u moet maken voor in de huishouding. Zij betalen dan de schade die niet verzekerd is op een andere verzekering.
Ook verzekert Aegon u en uw gezinsleden voor een verkeersongeval in een andere auto en ook in het openbaar vervoer.
En dat tot een bedrag van € 2.500.000,-
Ongevallenverzekering Inzittenden
Deze verzekering keert een vast bedrag uit als een passagier of de bestuurder letsel oploopt of overlijdt.   aegon autoverzekering
De dekking is niet zo uitgebreid als de Bestuurder en Inzittendenverzekering. De uitkering van de Ongevallenverzekering Inzittenden is meestal lager en daarom is deze dekking ook goedkoper. Als u de Bestuurder en Inzittendenverzekering heeft gekozen dan heeft u de ongevallenverzekering inzittenden niet nodig.
Rechtsbijstandverzekering
Hiermee verzekert u zichzelf en uw gezin voor rechtsbijstand. Niet alleen voor verkeersongevallen maar ook als er problemen zijn met uw garage of dealer. Of als uw aangekochte auto ooit gestolen blijkt te zijn. U krijgt persoonlijk juridisch advies en Aegon juristen nemen het werk voor u uit handen.

De Vervangingswaarderegeling
Met de vervangingswaarderegeling betalen we de prijs waarmee u precies dezelfde auto terug kan kopen (hetzelfde merk, type, bouwjaar, aantal kilometers) .

Dit doen we door de ANWB/Bovag koerslijst te gebruiken en daar 10% bij op te tellen. Dat is dus iets anders dan de dagwaarde.

Hier kunt u vaak niet dezelfde auto van terugkopen en moet u vaak nog geld bijleggen.

Met de vervangingswaarderegeling kunt u dus altijd een gelijkwaardige auto terugkopen.

Zo bent u er dus zeker van dat u kunt blijven rijden in een gelijkwaardige auto.

Aegon autoverzekering No Blame

Geen schuld maar toch aansprakelijk? Het klinkt gek maar in de praktijk komt dat toch vaak voor. Vooral bij een ongeval met fietsers en voetgangers is de automobilist vaak aansprakelijk, ook als het ongeval niet zijn schuld is.
Dat komt door de wet. Die beschermt de zwakkere verkeersdeelnemer tegen de gevaren van auto’s en andere motorrijtuigen.
Aegon laat u in dat geval niet terugvallen in uw premiekorting. Let op: u valt wel terug in het aantal schadevrije jaren. Heeft u de Allrisk Royaaldekking gekozen ? Dan gaan ze zelfs veel verder. Ook als u in andere gevallen wel schade hebt maar geen schuld valt u niet terug in uw premiekorting. U valt wel terug in het aantal schadevrije jaren. Bijvoorbeeld bij schade door vandalisme. Of als uw auto ergens geparkeerd stond. En een onbekend iemand heeft schade aangebracht aan uw auto.
sleutel logo
telefoon
email
W.Barentszstr. 47-49,
1782WC Den Helder
0223 - 62 74 23
info@woudagroep.nl
Online Verzekeringen vergelijken
Terug naar de inhoud